Elindítottuk Facebook csoportunkat!

Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a NOESIS 3D Innovációs és Oktatási Központ tevékenységének bővítésével, valamint a téma fontosságával összhangban a Digitális Fogászat Akadémia számára egy dedikált, nyílt Facebook csoport került létrehozásra.

A dedikált oldal létrehozását időszerűvé teszi az a megállapítás is, mely szerint a digitális fogászat térhódítása most már megállíthatatlan és visszafordíthatatlan. A kérdés most már nem az, hogy át kell-e térni rá, hanem az, hogy mikor, milyen ütemben és milyen mértékben.

Terveink szerint az oldalon összegyűjtésre, illetve megosztásra kerülnek a digitális fogászattal kapcsolatos információk, melyek köre az általánostól a specifikusig terjed.

Kiemelt célunk, hogy az oldalon bemutatásra kerüljenek a digitális fogászattal kapcsolatos hazai és nemzetközi jó gyakorlatok, tapasztalatok is. Ennek kapcsán arra bátorítunk mindenkit, hogy töltsön fel fényképet, rövid leírást az általuk végzett és érdekesnek, különlegesnek tartott munkákról.

Amennyiben nyomon szeretné követni a digitális fogászattal kapcsolatos híreket, eseményeket, fejlesztéseket, jó gyakorlatokat, illetve hozzá szeretne járulni a digitális fogászat fejlődéséhez, elterjesztéséhez, csatlakozzon a Digitális Fogászat Akadémia csoportba / csoportunkba.

https://www.facebook.com/groups/384016952154813/?source_id=333812807217460